NaviTop
NaviLeft Tervetuloa RR-Teamin kotisivuille Rallisimulaattorimme RallikyydityksemmeAja itse nelivedolla Valmiit paketit Referenssimme ja yhteistyökumppanimme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja NaviRight
Tableleft Isokuva TableRight
MiddleBar
Tableleft
Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS
Rallimaailma sekuntikamppailuineen tarjoaa katsojilleen ripauksen mystiikkaa ja jännitystä. Suomalaiset soratiet, nelivetoautot, lukuisat legendat ja ennen kaikkea yhdessä koetut elämykset...

RRteam vie sinut tai ryhmäsi rallin ainutlaatuiseen maailmaan, jossa pääsette kokemaan jotain erityistä, joka säilyy muistoissa pitkään! Voit nauttia vauhdista kartanlukijan paikalla istuen, ainutlaatuisella rallisimulaattorilla ajaen tai jopa nelivetoisen ralliauton kuljettajana!

Rallielämykset sopivat kaikille

• Yritysten ja järjestöjen kokous-, koulutus- ja virkistystapahtumat
• Yksityiset juhla-, polttari- tai muut merkkipäivät
• Tule viettämään aikaa vaikka kaveriporukalla!

Palveluihimme on helposti yhdistettävissä kokoustilat, saunat ja ruokailut!
Saatavilla myös lahjakortteja.

Get a touch of Finnish rally magic!

Hyvät asiakkaamme,

Valitettavasti joudumme lopettamaan yksittäisten simulaattori- ja kyydityspakettien, niiden yhdistelmien sekä ja pienryhmien kyyditysten ja simulaattorikisojen palvelut 01.09.2016 alkaen toistaiseksi. Yhdeksän henkilön ja sitä suurempien (≥ 9) ryhmien tilaisuuksia voi tiedustella entiseen tapaan.

Nyt päättyvien sekä rajoitetusti jatkuvien palvelujen osalta parhaimmat kiitokset kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme erinomaisesta yhteistyöstä vuosien ajalta.

TableRight
RR Teamin kotisivut on suunnitellut ja toteuttanut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi